Over de schrijfster

This shit is not what I expected.

RIP mijn lieve UGG

Moeder van een kind met pdd nos

Ik weet uit ervaring wat je voelt en hoe uitzichtloos en frustrerend het kan zijn. Dat je denkt dat er geen einde aan komt. De machteloosheid. Je frustraties. Maar ik weet ook uit ervaring dat het, met de juiste hulp, echt beter wordt, dat er een kentering komt. Dat je het weer op de rit krijgt en de controle over je leven terug komt.


God wat heb ik met mijn handen in het haar gezeten. Wat heb ik veel medelijden met mezelf gehad. Wat heb ik toch vaak gedacht dat het nooit beter zou worden. Hoe vaak heb ik de handdoek in de ring willen gooien?

Schaam je niet voor dit gevoel. Je bent niet de enige! Er zijn vele ouders die dit gevoel met je delen. Zo vertelde een moeder mij ooit; Als je denkt; 'waarom heb ik deze kinderen gekregen?' Dan is het antwoord; 'omdat jij het aankunt!'

Met inzicht, tijd, geduld en de juiste hulp en zorg zul je zien dat je autisme onder controle kunt krijgen. Ik hoop dat mijn boek je daarbij zal helpen. Autisme is niet te genezen, maar je kunt er prima mee leven, als je maar weet hoe. Accepteer alle hulp die je kunt krijgen. Maar blijf vertrouwen op jezelf en jouw instinct als ouder. Is het niet de juiste hulp voor jouw kind, stop er dan mee en zoek verder. Net zolang totdat je hulp vindt die past. Je kunt het niet alleen.

Doorbreek het taboe en heb lak aan wat anderen vinden. 

Ga voor het geluk en de toekomst van je kind!