Schrijf mee in mijn dagboek

Mijn dagboek blog

Mijn dagboek blog

Mijn dagboek blog

 

 

Laatst belde ik Luna. Ze nam haar mobiel niet op en tot mijn verbazing kreeg ik haar voicemail. Geen idee dat ze die had ingesproken...

Dit is de voicemail van Luna.
Zoals je hoort ben ik niet bereikbaar.
Je hoeft geen voicemail in te spreken.
Probeer het later nog maar een keer.

Hilarisch vind ik het. Zo'n ontzettend mooi voorbeeld, van de zuivere kant van autisme. In dit geval het 'ontbreken' van inlevingsvermogen. Jij en ik zetten de voicemail gewoon uit, omdat we niet durven te zeggen dat we geen zin hebben om iedereen te moeten terugbellen. Mijn dochter zegt dat gewoon wel, zonder schaamte. Lijkt me heerlijk, niet belemmerd te worden door schaamte.

 

Reacties  
#2 vivian 26-03-2019 21:15
ik heb ook pdd-nos
maar ik heb mijn voicemail ook uitstaan,
vreselijk irritand van die mensen die een bericht inspreken, bel je me terug??
nee goh ik zie een gemiste oproep en bel over 2 weken pas terug......
zeer irritand dat voicemail... bel je me terug.... oja me voicemail moet uit.
Citeer
#1 lidian 29-09-2015 07:51
goede morgen
gister gaf ik Andie 2 rijstenwafels met kaas er tussen en vertel hem dat hij nu geen snoep mag pakken omdat hij nu rijstenwafels heeft gehad,Andie herhaald dat hij geen snoep mag pakken.ik ga even naar boven toe om wat te doen,kom ik terug in de huiskamer en ruik ik een rubberen luchtje en vraag aan Andie waar dat luchtje vandaan komt,voor ik antwoord krijg zie ik het al,de bus met rijstenwafels staat op tafel,ik kijk er in,helemaal leeg(zat net een nieuwe rol in).vraag aan Andie :je mocht toch niet meer snoepen van mij.antwoord ;ja dat klopt dit zijn rijstenwafels .
was ik toch even vergeten dat niet snoepen betekende dat je dan ook niets anders mocht hebben,maar dat ik dat er niet bij gezegt had.
Citeer
Plaats reactie