Iemand helpen bij PDD NOS

Leren van je eigen fouten

Autisme gaat ook mee op vakantie

Meisjes met PDD NOS

Belastingen uitleggen aan kinderen

Lees hier de laatste recensies van mijn boek. Deel je mening en laat ons weten wat je van het boek vindt.

 

Reacties  
#6 JP 28-10-2019 19:25
Het boek is voor ons zo herkenbaar en zo waardevol. Ik lees het nu voor de derde keer en iedere keer haal ik er weer wat uit wat ons helpt, steunt en inzicht geeft.

Dank daarvoor. Ik hoop ook oprecht dat het goed gaat met jullie meiden.

Met vallen en opstaan... steeds komen we weer nieuwe beren op de weg tegen. Steeds vaker lukt het om ze het bos in te sturen. En als dat niet lukt dan proberen we maar of we ze kunnen knuffelen.

Met EMDR achter de rug en dagelijks Sertraline is ze Nu weer een beetje 'geland'. Nu psycho-educatie via ons als ouders en school. Maar jouw boek heeft ons tot nu toe nog het meeste inzicht gegeven. Nogmaals DANK!
Citeer
#5 EDV 17-08-2017 16:35
Beste Djoeke, dank je wel de snelle en zorgvuldige verzending van het boek. Ik heb nog maar 1/3 van het boek gelezen en toch kan nu al zeggen dat ik je verhalen en ook jouw emoties heel erg herken. Eindelijk een boek dat de emoties van de mensen/wereld om het kind/de ouders/brusjes belicht. Met een brok in mijn keel zeg ik: Dank Je Wel.
Citeer
#4 lis 26-06-2017 04:40
een topboek, duidelijk en inzicht gevend, biedt tevens ook goede handvaten op opvoedkundig gebied, bevestigt nog maar eens dat straffen niet helpt
een dikke pluim voor de schrijfster en wat zij als moeder elke dag voor haar kinderen doet en voor zichzelf opgeeft
Citeer
#3 P 21-06-2017 06:43
Via deze weg wil ik je bedanken voor het schrijven van dit boek. Na een eenzame weg van 2 jaar weet ik sinds 5 weken dat mijn zoontje van 11 ass heeft. Dit boek is het eerste boek wat ik lees waarin ik herkenning vind in deze eenzame strijd in deze maatschappij. Veel boeken die aangeraden worden gaan over klassiek autisme, een vorm waarin ik geen herkenning vind. Met tranen in mijn ogen (en over mijn wangen) heb ik heb boek in 1 dag uitgelezen. De twijfels aan jezelf (de opvoeding)herken ik zo en ook de langzaam steeds grotere eenzaamheid door onbegrip. Ook de stukjes met quotes van je dochters zijn zo herkenbaar.
Dus bij deze nogmaals dank voor het delen van jou verhaal en de duidelijke informatie waarin ik zoveel herken, en de snelle levering.
Citeer
#2 J 21-06-2017 06:42
Mijn complimenten voor dit boek. Erg verhelderend.
Citeer
#1 S 21-06-2017 06:41
Wat een geweldig boek, dankjewel! Het geeft mij veel inzicht in het leven van mijn vriendin en wat zij met haar zoontje met autisme pddnos heeft moeten meemaken en natuurlijk nog steeds meemaakt. Ik had al een beeld bij haar verhalen maar het boek is zo duidelijk en begrijpelijk geschreven dat ik nog meer begrip heb voor haar situatie en we hier zeker iets aan gaan hebben tijdens onze relatie.
Citeer
Plaats reactie